• Beseda CK Lymos Turist

          • Dňa 04.11.2022 (piatok) sa naši žiaci zúčastnili besedy s pani Ing. Jankou Lukáčovou – majiteľkou cestovnej kancelárie CK Lymos Turist https://www.lymos.sk/. Beseda prebiehala v rámci predmetu sprievodcovská činnosť pre žiakov 4. ročníka študijného odboru podnikateľ pre rozvoj vidieka a pripojili sa k nám aj žiaci 2. ročníka nadstavbového štúdia.

            Pani Ing. Janka Lukáčová porozprávala žiakom o podnikaní v oblasti cestovného ruchu, konkrétne cestovných kancelárií. Podelila sa s nimi o jej dlhoročné skúsenosti, poskytla im cenné rady do podnikania aj do života. Priblížila im náplň práce sprievodcu cestovného ruchu aj s charakteristikou jeho osobnosti. Žiakom uviedla veľa príkladov z praxe, či už ako majiteľky cestovnej kancelárie alebo sprievodkyne cestovného ruchu.

            Žiakom sa beseda veľmi páčila a zaujala ich, za čo sa v závere pani Ing. Janke Lukáčovej poďakovali. Venovali jej aj malý darček. Jeho súčasťou bolo aj žiakmi vyrobené mydlo.

            Ďakujeme pani Ing. Janke Lukáčovej za čas, ktorý venovala našim žiakom a prajeme jej veľa úspechov v pracovnom i v súkromnom živote.

             

            V Krupine, dňa 08.11.2022

             

             

             

                                                                                                                                                           Ing. Eva Sopková

          • Spoleto 09. október – 29. október 2022

          • V dňoch 9. Októbra - 29. Októbra sme sa zúčastnili odbornej stáže  v meste Spoleto v Umbrii v Taliansku.

            V nedeľu v skorých ranných hodinách sme vyrazili na cestu za dobrodružstvom a spoznávaním.  Na letisko do Viedne sme sa dopravili školským autom .

            Na letisku v Ríme nás čakalo auto, ktoré nás dopravilo do Villa Redenta v Spolete, kde sme boli ubytovaní počas nášho pobytu.

            Podvečer prvého dňa sme si prezreli mesto, jeho pamiatky, námestie. Naša sprievodkyňa Miriam nám porozprávala o histórii Spoleta a oboznámila nás aj s programom ktorý nás čakal v nasledujúcich týždňoch.

            V pondelok doobeda sme navštívili vinárstvo CANTINA ARNALDO CAPRAI. Prezreli sme si vinice, porozprávali nám o histórii ich rodinného podniku, prezreli sme si pivnice a porozprávali nám o výrobe vína. Na záver sme absolvovali ochutnávku troch druhov vína. Poobede sme absolvovali návštevu v olivovom  mlyne FRANTOIO FILIPPI , kde sme sa dozvedeli ako sa pestujú olivy a ako sa spracúvajú. Ukázali nám najmodernejšie technológie pri spracúvaní olív a nakoniec sme mali ochutnávku olivového oleja.

            V utorok sme skoro ráno vyrazili do večného mesta RÍM. Navštívili sme námestie Sv. Petra vo Vatikáne, Panteón, fontánu di Trevi, Koloseum, Španielske námestie. Vo večerných hodinách sme sa unavení , ale plný zážitkov vrátili späť do Spoleta.

            V stredu sme začali pracovať na našich stážových miestach.  Automechanici pracovali počas celého pobytu v rodinnom autoservise kde ich majiteľ aktívne zapájal do práce.

            Podnikateľky mali prax na rodinnej farme . Starali sa o zvieratá, spracúvali bylinky a robili esenciálne oleje, pracovali v záhrade a keď bolo treba tak pomohli aj v kuchyni.

            Po práci  a cez víkendy sme chodievali na prechádzky po okolí, boli sme na najvyššom kopci Spoleta Monteluco. Navštívili sme Assisi, kde sme sa poprechádzali uličkami mesta a nasali úžasnú čarovnú atmosféru , ktorú toto mesto má.

            S našim pobytom sme sa rozlúčili slávnostným obedom , kde nám odovzdali certifikáty.

            29. októbra sme svoj pobyt ukončili a vrátili sa späť na Slovensko , kde nás už čakali naši najbližší.

             

            Boli to krásne tri týždne, počas ktorých sme načerpali veľa skúseností a zážitkov, získali sme nové známosti a spoznali veľa nových ľudí. Každý z nás bol smutný že musí ísť domov a dúfame, že sa tam možno ešte niekedy vrátime.

          • Exkurzia do LOGISTICKÉHO CENTRA STRED a. s. v Krupine

          • Dňa 18. 10. 2022 sme sa žiaci II. ročníka študijného odboru obchodný pracovník zúčastnili exkurzie v LOGISTICKOM CENTRE STRED v Krupine. Prehliadkou podniku sme boli p. Ing. Sásikom oboznámení s priestorovým rozložením, technickým zariadením, pracovnými pozíciami zamestnancov a celým systémom zásobovania predajní. O každom sklade nám niečo povedal, dozvedeli sme sa čo je to za sklad a čo sa tam skladuje. Napr. priemyselný sklad, v ktorom sa nachádza drogéria, sviečky a iné, aké technické zariadenia používajú pri manipulácii s daným tovarom a pod. Zaujalo nás, že každý zamestnanec má osobný snímač, ktorý používa na skenovanie čiarového kódu, aby vedel kde presne sa ten tovar nachádza a aké množstvo alebo počet má naložiť na vozík. Prezreli sme aj sklad obalov, kde sa skladujú návratné obaly, ako sú debničky, palety a prepravky. Spolupracujú so spoločnosťou Nitra, ktorá zabezpečuje odvoz tovaru do predajní. Krupinské Logistické centrum zásobuje všetky maloobchodné predajne COOP Jednota aj mimo Krupiny, a to od Brezna až po Lučenec. Nakoniec sme sa dozvedeli o pracovných náplniach zamestnancov. Nie všetci však robia to isté. Každý z nich má určený oddiel v ktorom pracuje. Niektorí majú na starosti zeleninu a mliečne výrobky, iní priemysel a hrubý tovar.

             

            Linda Kulichová

            Žiačka 2. O

          • Pokračovanie spolupráce s Kúpele Dudince, a. s.

          • Naša spolupráca s Kúpele Dudince, a. s.www.kupeledudince.skpokračuje aj v tomto školskom roku. Žiaci 3. ročníka študijného odboru podnikateľ pre rozvoj vidieka začali dňa 11.10.2022 (utorok) praktické vyučovanie v Kúpele Dudince, a. s. Privítala ich pani Ing. Júlia Ošustová, ktorá ich prvý deň previedla jednotlivými prevádzkami kúpeľov a oboznámila ich činnosťou kúpeľov. Počas praktického vyučovania sa žiaci budú postupne oboznamovať s prácou na jednotlivých prevádzkach.

            Veríme, že aj v tomto školskom roku žiaci naberú veľa nových skúseností z praxe a kúpele si medzi nimi nájdu potencionálnych zamestnancov.

            Prajeme žiakom aj zamestnancom kúpeľov veľa spoločných úspešných pracovných dní.

             

            V Krupine, dňa 12.10.2022

             

             

             

                                                                                                                                                                 Ing. Eva Sopková

          • Exkurzia do Informačného centra mesta Krupina

          • Žiaci 4. ročníka študijného odboru podnikateľ pre rozvoj vidieka dňa 10.10.2022 (pondelok) navštívili, v rámci predmetu sprievodcovská činnosť, Informačné centrum mesta Krupina. Exkurziu viedla pani Mgr. Sýkorová, ktorá žiakov oboznámila s činnosťou informačného centra. Informačné centrum nadviazalo spoluprácu aj s oblastnou organizáciou cestovného ruchu Stredné Slovensko, ktorá mestu Krupina pomáha s činnosťami v oblasti cestovného ruchu. Žiaci mali možnosť dozvedieť sa viac aj o tejto oblastnej organizácii a jej činnostiach priamo od jej destinačného manažéra pán Jagoša. Spoznali bližšie prácu informačného centra a oblastnej organizácii. Dozvedeli sa, že táto práca je síce náročná, ale na druhej strane veľmi krásna a rozmanitá.

            Prajeme pani Mgr. Sýkorovej a pánovi Jagošovi veľa nápadov a spoločných úspešných podujatí.

             

            V Krupine, dňa 12.10.2022

             

                                                                                                                                                                Ing. Eva Sopková

          • Noc výskumníkov a Múzeum SNP v Banskej Bystrici

          • Dňa 30.9. 2022 privítalo zmoknuté mesto pod Urpínom žiakov II. M. Naše kroky viedli na podujatie NOC VÝSKUMNÍKOV, ktoré sa konalo v obchodnom centre Europa. Prostredníctvom jednotlivých vedeckých stánkov boli študentom prezentované najnovšie trendy v oblasti vedy, techniky a technológií. Skúmanie pralesov, chémia v potravinárstve, robotika, možnosti 3D tlače, vedecká hračka, práca tlmočníkov, počítačová grafika... Mohli sme pozerať, mohli sme sa pýtať a mohli sme sa aj dotýkať...

            V druhej časti exkurzie sa žiaci prostredníctvom expozície Múzea SNP ponorili do histórie. Videofilm, lektorský výklad a množstvo exponátov vo vitrínach múzea nám vytvorilo obraz udalostí, ktoré sú dôležitou kapitolou našich dejín a je dobré si ich pripomínať.

          • Športovú olympiádu mládeže o pohár predsedu BBSK

          • Dňa 29.septembra Banskobystrický samosprávny kraj zorganizoval prvú Športovú olympiádu mládeže o pohár predsedu BBSK. Na pôde Strednej športovej školy v Banskej Bystrici sa stretlo viac ako 200 športovcov zo všetkých 13 okresov. Žiaci súťažili v športoch , atletika, stolný tenis a malý futbal.

            Strednú odbornú školu obchodu a služieb reprezentovali chlapci v malom futbale.

            V prvom zápase sa postavili proti futbalistom z Banskej Bystrice. Po napínavom súboji v ktorom viedli , nakoniec remizovali 2:2.

            V druhom zápase sa postavili proti družstvu zo Žiaru nad Hronom. Po úvodnom vedení náskok neudržali a nakoniec prehrali 6:3 .

            Keďže zo skupiny nepostúpili , skončili na 9. mieste.

            Poďakovanie za reprezentáciu školy a bojovný výkon patrí týmto žiakom : Michal Dedok, Erik Pálka, Dominik Gálus, Jakub Šimko, Ladislav Kováč, Erik Vaščák.

            Putovný pohár predsedu BBSK pre najlepší okres si odniesol kolektív z Banskej Bystrice.

          • ENERGOLAND a ATLANTIS

          • V stredu 21.9.2022 sa študenti I. M zúčastnili exkurzie do jadrovej elektrárne v Mochovciach. V ENERGOLANDE na nich čakalo viac ako 40 interaktívnych exponátov, ktoré poskytujú všetky potrebné informácie o rôznych energiách, o ich využití, o pozitívach i negatívach jednotlivých spôsobov výroby elektriny. Oboznámili sa s fungovaním jadrového reaktora. Žiaci si mohli vyskúšať výrobu energie pohybovými aktivitami alebo si vypočítať svoju uhlíkovú stopu.

            Následne sa premiestnili do zábavného centra Atlantis v Leviciach, kde na žiakov čakalo množstvo interaktívnych objektov, cez ktoré mali možnosť spoznávať fyzikálne zákony a prírodné javy. Počas prehliadky si žiaci pozreli roboty v akcii, alebo sa preniesli do virtuálnej reality.

          • Turistický kurz vo Vysokých Tatrách

          • V dňoch 19. až 21. septembra sa žiaci Strednej odbornej školy obchodu a služieb v Krupine zúčastnili turistického kurzu vo Vysokých Tatrách. Ubytovaní boli v Tatranskej Štrbe. Prvý deň absolvovali turistiku na Jamské pleso. Aj keď podmienky neboli ideálne, študenti to zvládli výborne. Na druhý deň navštívili wellness v AquaCity Poprad. Tu si oddýchli po náročnom prvom dni a načerpali sily na poslednú túru. V poobedných hodinách ešte navštívili múzeum TANAP-u , kde videli expozíciu tatranskej fauny a flóry.   Posledný deň absolvovali výstup na Popradské pleso, kde boli podmienky náročné, keďže snežilo a bola zima. Po návrate z Popradského plesa sa osprchovali, prezliekli a vyrazili na cestu späť do Krupiny.

            Turistický kurz bol spolufinancovaný Banskobystrickým samosprávnym krajom.

          • Biela pastelka

          • Biela pastelka je verejná zbierka na podporu ľudí so zrakovým postihnutím. Jej výnos slúži na dofinancovanie aktivít, ktoré nevidiacim a slabozrakým ľuďom pomáhajú začleniť sa do bežného života. Verejnú zbierku organizuje od r. 2002 Únia nevidiacich a slabozrakých Slovenska, ktorá je najväčšou organizáciou svojho druhu u nás. Svoje služby pre ľudí so zrakovým postihnutím poskytuje v každom kraji Slovenska. Známou tvárou  tejto zbierky je aj Adela Vinczeová.

            Keďže aj my  máme v okolí ľudí s týmto postihnutím, naši žiaci a učitelia sa rozhodli prispieť. Dňa 23.9.2022 sa táto zbierka zrealizovala aj u nás na našej  škole.

            Študenti  II.N vytvorili 3 tímy, ktoré  oslovili návštevníkov mesta, obyvateľov, firmy a aj školy. Vyzbierali sme  119,20€

            Tešíme sa, že sme aj my svojou troškou prispeli, ľudom ktorí to potrebujú.

             

            Tešíme sa na ďalší ročník.    

                                                                                                                     Terézia Balážová

          • Nový školský rok je pomaly tu. Začnite ho s našimi vzdelávacími programami v rámci profesijného rozvoja. Získajte vedomosti, ktoré Vám výrazne zlepšia praktické zručnosti pri práci s programami, ktoré bežne používate pri výučbe.

          • Vďaka absolvovaniu programu inovačného vzdelávania získavate nárok na príplatok za profesijný rozvoj vo výške 3% za jeden program inovačného vzdelávania s platnosťou 7 rokov od uplatnenia príplatku u vášho zamestnávateľa.

            EDUPAGE

            Za pomoci simulovaného prostredia prejdete jednoducho funkcionalitu EduPage od prípravy hodiny cez tematické plány, prípravy na hodinu, dochádzku až po tvorbu testov správu knižnice materiálov a elektronickú opravu testov a domácich úloh až po dištančné a online vyučovanie cez systém EduPage Vyberte si progam „Digiálna administratíva v škole“. 

             

            ONLINE VYUČOVANIE CEZ TEAMS

            Využite možnosť simulovanej výučby vo virtuálnej triede. Vyskúšajte čo všetko dokáže program Teams pod vedením skúsených lektorov, ktorí Vás prevedú funkcionalitou Teams bez obáv z toho, že sa niečo „pokazí“ máme na to fiktívnu školu, kde môžete vyskúšať tvorbu online hodín, zdieľanie študijných materiálov, využitie cloudových služieb Microsoft 365 a prepojenie elektroickou tirednou knihou EduPage Vyberte si program „Online vzdelávanie a práca vo virtuálnych triedach“. 

             

            MICROSOFT 365 JE TU!

            Každá škola má možnosť bezplatne využívať nástroje Microsoft 365 (alebo už využíva) Poznáte čo všetko tento nástroj dokáže? Ak nie tak si vyberte program „Digitálne zdroje a nástroje vo vyučovacom procese“ a dozviete sa ako je to s licenciami Office pre učiteľov a žiakov, ako používať online programy office, cloudové služby OneDrive, čo je to SharePoint a mnoho ďalšieho.

             

            PROFESIONÁL VO WORDE?

            Žiadny problém vyberte si program „Metodika a tvorba textových študijných materiálov“ a získajte pokročilé zručnosti pri práci s textovými dokumentami ako je práca so sekciami, obsahom, registrami, hypertextovými a krížovými odkazmi a mnoho iných zaujímavých funkcií. Okrem toho Vám naši lektori odborne vysvetlia ako navrhnúť a využiť správnu metodiku pri tvorbe študijných materiálov ako je proces evaluácie pochopenia študijných materiálov (cloze test), Nestlerovu metódu pre meranie obtiažnosti a mieru čitateľnosti materiálov (fog index).

             

            EXCEL A POWERPOINT AKO INTERAKTÍVNE NÁSTROJE

            Naučte sa využívať programy PowerPoint a Excel na profesionálnej úrovni tak, aby ste dokázali tvoriť multimediálne a interaktívne prezentácie vhodné pre dotykové tabule a zariadenia. Vytvárať prezentácie s nelineárnym scenárom napríklad pre potreby prezentovania vo viacerých jazykoch. Dosiahnuté vedomosti svojich žiakov testujte pomocou automatizovaných testov vytvorených v programe Excel. Využívajte funkcie najkvalitnejšej kalkulačky Excel ktorú máte k dispozícii s ľahkosťou a zistite ako používať Excel pri spracovávaní veľkého množstva dát (napríklad import a export údajov do ascAgendy a Edupage). To všetko nájdete v programe: „Pokročilá tvorba digitálnych a interaktívnych školiacich materiálov“

             

            Všetky programy Inovačného vzdelávania nájdete na stránke www.unikreditbb.sk

          • Diskusia na tému „Dezinformácie ako súčasť nášho spoločenského a politického života“

          • EUROPE DIRECT Banskobystrický región Vás pozýva na diskusiu s vedúcim Zastúpenia Európskej komisie na Slovensku Prof. RNDr. Vladimírom Šuchom DrSc. 14.6.2022 od 10:00 do 12:00 v Kine Kultúra Krupina

            Program:

            Privítanie: Mária Behanovská - predsedníčka OZ Vidiecky parlament na Slovensku

            Prednáška:

            EÚ v kocke, Monika Slaninová - manažérka Europe Direct Banskobystrický región Prezentácia víťazov regionálneho kola súťaže Mladý Európan – Nina Fekiačová, Miriam Verónyová a Šimon Troiak

            Diskusia:

            Diskusia s Vladimírom Šuchom, vedúcim zastúpenia Európskej komisie na Slovensku, absolventom krupinského gymnázia na tému „Dezinformácie ako súčasť nášho spoločenského a politického života“.

            Ďalší pozvaní hostia:

            Ing. Radoslav Vazan – primátor mesta Krupina Poslanci mestského zastupiteľstva Krupina Riaditelia škôl v okrese Krupina

            Akcia je určená pre žiakov ZŠ vo 8. a 9. ročníku v okrese Krupina, SOŠ a Gymnázia A. Sládkoviča v Krupine a ich učiteľov. Vašu účasť, prosím, potvrdiť na info@edbanskobystrickyregion.eu do 6.6.2022. Kontakt: Ing. Mária Behanovská, 0915 446 538, info@edbanskobystrickyregion.sk

          • Oznam školskej jedálne

          • Oznamujeme rodičom a žiakom ktorý sa stravujú v školskej jedálni že na stránke www.eskoly.sk sa môžu na základe vygenerovaného kódu ktorý dostanú od svojich triednych učiteľov prihlasovať a odhlasovať zo stravy. Prihlásiť sa a odhlásiť sa je možné v daný deň do 7:00. Od 7:00 do 7:30 je možné sa prihlásiť buď telefonicky alebo osobne v školskej jedálni. Kontakt na školskú jedáleň: +421 45 55 126 32 Na stránke www.eskoly.sk si po prihlásení môžete prezrieť prehľady o platení obedov (preplatky a nedoplatky). 

            Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle: 0905 716 521

             

            Vedúca školskej jedálne Andrea Hroncová

          • Letná akadémia

          • Letná akadémia Discover je týždenný vzdelávací program pre aktívnych stredoškolákov a stredoškoláčky (minimálny vek 15 rokov, tohtoroční maturanti a maturantky sú stále vítaní) zo Slovenska, Česka, ale i celého sveta. Naše turnusy sa konajú celý august v rekreačných strediskách na Slovensku i v Čechách. Vaši študenti si na Discoveri môžu vyskúšať, aké je to študovať rozmanité vysokoškolské predmety pod vedením skúsených lektorov a lektoriek z československých, ale i svetových univerzít, akými sú Oxford, Cambridge, Yale alebo Harvard. Kurzy sú vedené interaktívne pomocou diskusii alebo experimentov a ich cieľom je predovšetkým rozvoj kritického myslenia a schopností. Každý študent a študentka si vyberie kurzy podľa svojich preferencií zo širokej škály, počnúc trestným právom a medicínou cez výtvarnú tvorbu a kvantovú fyziku, až po experimentálnu ekonomiku a tvorbu hier. Okrem kurzov sa na Discoveri konajú tiež workshopy, založené na praktických schopnostiach, ako je napríklad meditácia alebo workshop ekonomickej gramotnosti a hospodárenia s peniazmi.  

              

            Discover nie je len letná akadémia, ale aj komunita navzájom sa inšpirujúcich ľudí. Študenti sa počas roku môžu zúčastniť rôznych webinárov, Discover oddielov či mentoringu. Vďaka tejto skvelej komunite sa mnoho stredoškolákov a stredoškoláčiek na Discover rado vracia, či už ako študenti a študentky, alebo neskôr ako organizátori a organizátorky či lektori a lektorky.

             

            Veľmi nám záleží na tom, aby sa Discoveru mohol zúčastniť každý, kto má chuť spoznať niečo nové, bez ohľadu na jeho finančnú situáciu. Letná akadémia Discover je preto neziskový projekt a všetci členovia lektorského a organizačného tímu sú dobrovoľníci. Vďaka tomu je Discover cenovo dostupný (poplatok 260€ pokrýva celý týždenný program vrátane ubytovania a stravy). Všetkým študentom a študentkám tiež ponúkame štipendiá.  Viac informácií môžete nájsť na: https://discover.sk/. O pandemických opatreniach Vás budeme informovať podľa vývoja pandémie.  

          • Súťaž v písaní na počítači

          • Dňa 17. decembra sa konalo školské kolo súťaže v písaní na počítači. Súťažili žiaci 4. ročníka študijného odboru obchodná akadémia. Cieľom súťaže bolo preukázať návyky žiakov pri práci na počítačovej klávesnici všetkými desiatimi prstami hmatovou a dotykovou metódou. Dané zručnosti zvýšia budúcim absolventom šance uplatnenia sa na trhu práce a pri štúdiu na vysokých školách. Umiestnenie žiakov v súťaži, kde sa zohľadňovalo najrýchlejšie a najpresnejšie písanie bolo nasledovné: 1. miesto Sofia Kaufmanová, 2. miesto Denis Vaščák a na 3. mieste sa umiestnila Katarína Žáčeková.

             

            Ing. Mária Šumichrastová

          • Vianočná pošta pre seniorov

          • V rámci projektu „Vianočná pošta pre seniorov“ sa žiaci našej školy už tretíkrát zapojili do Výzvy: Spravme Vianoce neznámym starkým! Vyrobili ručne vianočné pohľadnice pre 30 seniorov z domovov dôchodcov v Košiciach a vo Veľkom Mederi. Veríme, že im pohľadnice spravia radosť a budú pre nich nečakaným vianočným prekvapením. 

            Ďakujem všetkým zúčastneným žiakom za krásne pohľadnice, tiež pánovi majstrovi Ing. Svitkovi pri pomoci realizácie vianočnej pošty pre seniorov.

             

            V Krupine, dňa 02.12.2021

          • Aktivity Environ projektu

          • V rámci nášho Environ projektu : „Vzdelávaním mladých ľudí prispejeme k zmene klímy  .“ (ClimaEdu).

            Žiaci SOŠOaS Krupina, GAS Krupina, spoločne so žiakmi  Základnej školy J.C. Hronského,  dňa 15. 11. 2021vysádzali v parku základnej školy dreviny a rastliny na budovanie parkovej zelene školy.

          • Ako sa pripojiť na video hodinu cez aplikáciu Zoom

          • 1. Stiahnite si a nainštalujte aplikáciu ZOOM kliknutím na Váš typ zariadenia:

                 PC/Notebook (Windows/Mac)

                 Tablet/Mobilný telefón (Android)

                 Tablet/Mobilný telefón (iOS)

                 Prípadne navštívte túto stránku: https://zoom.us/support/download

             

            2.  Keď už máte na svojom zariadení nainštalovanú aplikáciu ZOOM, spustite ju a nabehne vám okno kde máte na výber dva alebo tri možnosti podľa zariadenia, kliknite na "JOIN a MEETING". Ako prvé zadáte ID konferencie ktoré vám dá vyučujúci (toto ID by malo byť vždy rovnaké a bude spojené s daným vyučujúcim aj pri nasledujúcich hovoroch) ďalšia kolonka je meno pod ktorým vás bude vidieť učiteľ.

                  Následne sú tam ešte dve alebo tri možnosti podľa zariadenia:

                 - Remember my name for future meetings:  zapamätať moje meno pre dalšie stretnutia

                 - Do not connect to audio: nepoužívať zvuk

                 - Turn off my video: nepoužívat moju kameru

             

            MENO:                           MEETING ID:                        HESLO:

            Walter Pokorný             602 421 5680                        Walter

            Ján Chovanec               591 933 6058                       Chovanec

            Marek Janek                  694 899 9711                       Marek Janek

            Anna Borbuliaková       897 310 6508                       Anna

            Monika Ungvarská        999 968 3833                       Monika

            Bohumila Balková         470 228 3085                       bonka

            Alžbeta Ližbetínová      424 732 5312                       ALLI

            Mária Šumichrastová    986 607 1573                       ubLe8L

            Ekva Sopková                205 938 2439                       5qAqwL

            Ľubica Prokajová           734 024 7284                       Lubina

            Veronika Zeljenková      969 408 7451                       psychológ

            Ľubica Janotová            591 933 6058                       Krupina

            Ján Chovanec                655 120 4162                       Jan

             

            Takto to vyzerá na počítači a notebooku:

            Takto to vyzerá na mobilnom zariadení:

        • Mobilní používatelia
          • Mobilní používatelia

          • Milí mobilní používatelia,

            Váš rozvrh si môžete skontrolovať aj na Vašom mobilnom zariadení. Ak máte iPad, iPhone alebo Android zariadenie, môžete si stiahnuť natívnu aplikáciu pre Vaše zariadenie.

            Pre viac informácii, pozrite prosím mobile.edupage.org