• ENERGOLAND a ATLANTIS

          • V stredu 21.9.2022 sa študenti I. M zúčastnili exkurzie do jadrovej elektrárne v Mochovciach. V ENERGOLANDE na nich čakalo viac ako 40 interaktívnych exponátov, ktoré poskytujú všetky potrebné informácie o rôznych energiách, o ich využití, o pozitívach i negatívach jednotlivých spôsobov výroby elektriny. Oboznámili sa s fungovaním jadrového reaktora. Žiaci si mohli vyskúšať výrobu energie pohybovými aktivitami alebo si vypočítať svoju uhlíkovú stopu.

            Následne sa premiestnili do zábavného centra Atlantis v Leviciach, kde na žiakov čakalo množstvo interaktívnych objektov, cez ktoré mali možnosť spoznávať fyzikálne zákony a prírodné javy. Počas prehliadky si žiaci pozreli roboty v akcii, alebo sa preniesli do virtuálnej reality.

          • Nový školský rok je pomaly tu. Začnite ho s našimi vzdelávacími programami v rámci profesijného rozvoja. Získajte vedomosti, ktoré Vám výrazne zlepšia praktické zručnosti pri práci s programami, ktoré bežne používate pri výučbe.

          • Vďaka absolvovaniu programu inovačného vzdelávania získavate nárok na príplatok za profesijný rozvoj vo výške 3% za jeden program inovačného vzdelávania s platnosťou 7 rokov od uplatnenia príplatku u vášho zamestnávateľa.

            EDUPAGE

            Za pomoci simulovaného prostredia prejdete jednoducho funkcionalitu EduPage od prípravy hodiny cez tematické plány, prípravy na hodinu, dochádzku až po tvorbu testov správu knižnice materiálov a elektronickú opravu testov a domácich úloh až po dištančné a online vyučovanie cez systém EduPage Vyberte si progam „Digiálna administratíva v škole“. 

             

            ONLINE VYUČOVANIE CEZ TEAMS

            Využite možnosť simulovanej výučby vo virtuálnej triede. Vyskúšajte čo všetko dokáže program Teams pod vedením skúsených lektorov, ktorí Vás prevedú funkcionalitou Teams bez obáv z toho, že sa niečo „pokazí“ máme na to fiktívnu školu, kde môžete vyskúšať tvorbu online hodín, zdieľanie študijných materiálov, využitie cloudových služieb Microsoft 365 a prepojenie elektroickou tirednou knihou EduPage Vyberte si program „Online vzdelávanie a práca vo virtuálnych triedach“. 

             

            MICROSOFT 365 JE TU!

            Každá škola má možnosť bezplatne využívať nástroje Microsoft 365 (alebo už využíva) Poznáte čo všetko tento nástroj dokáže? Ak nie tak si vyberte program „Digitálne zdroje a nástroje vo vyučovacom procese“ a dozviete sa ako je to s licenciami Office pre učiteľov a žiakov, ako používať online programy office, cloudové služby OneDrive, čo je to SharePoint a mnoho ďalšieho.

             

            PROFESIONÁL VO WORDE?

            Žiadny problém vyberte si program „Metodika a tvorba textových študijných materiálov“ a získajte pokročilé zručnosti pri práci s textovými dokumentami ako je práca so sekciami, obsahom, registrami, hypertextovými a krížovými odkazmi a mnoho iných zaujímavých funkcií. Okrem toho Vám naši lektori odborne vysvetlia ako navrhnúť a využiť správnu metodiku pri tvorbe študijných materiálov ako je proces evaluácie pochopenia študijných materiálov (cloze test), Nestlerovu metódu pre meranie obtiažnosti a mieru čitateľnosti materiálov (fog index).

             

            EXCEL A POWERPOINT AKO INTERAKTÍVNE NÁSTROJE

            Naučte sa využívať programy PowerPoint a Excel na profesionálnej úrovni tak, aby ste dokázali tvoriť multimediálne a interaktívne prezentácie vhodné pre dotykové tabule a zariadenia. Vytvárať prezentácie s nelineárnym scenárom napríklad pre potreby prezentovania vo viacerých jazykoch. Dosiahnuté vedomosti svojich žiakov testujte pomocou automatizovaných testov vytvorených v programe Excel. Využívajte funkcie najkvalitnejšej kalkulačky Excel ktorú máte k dispozícii s ľahkosťou a zistite ako používať Excel pri spracovávaní veľkého množstva dát (napríklad import a export údajov do ascAgendy a Edupage). To všetko nájdete v programe: „Pokročilá tvorba digitálnych a interaktívnych školiacich materiálov“

             

            Všetky programy Inovačného vzdelávania nájdete na stránke www.unikreditbb.sk